Jouwvoetkliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Snelle schakel met ziekenhuizen

Wat ons uniek maakt

Onze unieke kracht ligt in het feit dat onze revalidatieartsen zowel binnen als buiten het ziekenhuis actief zijn. Het uitvoeren van consulten buiten het ziekenhuis biedt de mogelijkheid om voetproblematiek vroegtijdig in kaart te brengen, waardoor preventieve maatregelen genomen kunnen worden. Hierdoor blijft de loopfunctie en kwaliteit van leven behouden. Indien nodig, kunnen we patiënten snel en adequaat doorverwijzen naar het ziekenhuis.
 

Behandelaanbod

Totaalpakket

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten met als doel het verminderen van voetklachten en het verbeteren van de loopfunctie. Dit omvat het verstrekken van adviezen over (orthopedisch) schoeisel, podotherapie, ganganalyse, fysiotherapie, en gerichte doorverwijzing voor medebeoordeling in het ziekenhuis. Met onze persoonlijke aanpak kunnen we elk voetprobleem behandelen en streven we naar op maat gemaakte plannen voor optimale resultaten, zodat jij comfortabeler en pijnvrij kunt lopen.

Comfort en gemak

Zorg in eigen woonomgeving

Onze zorgdiensten vinden plaats in jouw eigen woonomgeving, waardoor je in een vertrouwde setting de benodigde zorg ontvangt. Dit vergroot het gemak en de persoonlijke aandacht. We brengen de zorg direct naar jou toe, zodat jij comfortabel en op maat behandeld wordt.

Neem contact op of

Maak een afspraak

Bij ons staat jouw welzijn en mobiliteit centraal. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het herstellen en verbeteren van je voetgezondheid.

Om een revalidatiebehandeling bij JouwVoetkliniek te starten, is een verwijzing noodzakelijk. Wij focussen op het verminderen van voetproblemen en het bevorderen van herstel of verbetering van de loopfunctie, waardoor jouw patiënt weer activiteiten kan ondernemen die voor hem of haar belangrijk zijn.

Maak direct een afspraak