Plus

Revalidatiearts

Marcel Riemersma

Marcel Riemersma rondde in 2006 zijn opleiding af aan het UMC Groningen. Sinds 2007 werkt hij in het Deventer Ziekenhuis, met primair aandachtsgebied diabetische voetproblematiek. Hij speelt een actieve rol in de ontwikkeling en is werkzaam in het Wondexpertisecentrum van het DZ, in samenwerking met verpleegkundig specialisten, dermatologen en vaatchirurgen.

Hij denkt dat de oprichting van Jouw Voetkliniek de samenwerking met huisartsen, podotherapeuten en thuiszorgorganisaties kan versterken. Gezamenlijk kunnen ze voetproblemen proactief aanpakken door risicofactoren voor pijn, vallen en wonden te identificeren. Op deze manier wordt de kwaliteit van preventieve voetzorg verbeterd, doordat problemen worden voorkomen voordat ze ontstaan.

Plus

Revalidatiearts

Erik Slim

Erik Slim is revalidatiearts met veel interesse in voet problematiek. Nadat hij in 2006 zijn opleiding tot revalidatiearts afronden in Amsterdam is hij 13 jaar werkzaam geweest in  het St Antonius ziekenhuis (Nieuwegein/Utrecht waar hij zich o.a. bezig heeft gehouden met diabetische voetproblematiek. In 2011 ronde hij zijn proefschrift af wat o.a. ging over de gevolgen van voetafwijkingen bij ex-lepra patiënten. Over dit onderwerp geeft hij jaarlijks nog onderwijs. Sinds 2019 is hij werkzaam in het ziekenhuis Rivierenland in Tiel en is ook betrokken bij verschillende voetspreekuren. Vanwege zijn brede kennis en ervaring is hij een goede aanwinst voor JouwVoetkliniek.

Plus Sabine

Bedrijfsmanager

Sabine Toorneman

Mijn passie ligt bij organiseren, ontzorgen en uitblinken.
Door mijn achtergrond in de voetzorg weet ik dat het belangrijk is te verbinden, doelen te stellen en te behalen en vind ik het belangrijk alles met open vizier en vanuit positiviteit te doen. Het is mijn doel zowel de interne als externe klanten van JouwVoetkliniek de beste beleving te bieden. Onze klanten en collega’s mogen zich thuis voelen en samen willen we er altijd het beste van maken.
Om dit te bereiken houd ik me onder andere bezig met:

  • Organiseren
  • Samenwerken
  • Kennis delen
  • Expertise uitbreiden
  • Begeleiden

Wil je meer weten over samenwerken met of werken bij JouwVoetkliniek?

Twijfel dan niet om te linken en contact met mij op te nemen:
s.toorneman@jouwvoetkliniek.nl
0570-726160

Met wie wij samenwerken

Partners

Als specialist in voetverzorging werken we nauw samen met fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers, podotherapeuten en orthopedisch instrumentmakers. Samen streven we naar optimale oplossingen voor voetklachten en een betere mobiliteit. Laten we samenwerken voor gezonde voeten!

Derby van Rijn samenwerking